Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U kunt de meegestuurde herroepingformulier ingevuld meesturen met de artikelen die u retour wilt sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

   Garantie

Italiaansemannenmode.nl staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Een door Italiaansemannenmode.nl, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover Italiaansemannenmode.nl kan doen gelden.

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 weken na levering aan Italiaansemannenmode.nl schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

De garantietermijn van Italiaansemannenmode.nl komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Italiaansemannenmode.nl is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

De garantie geldt niet indien:

De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;

De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van Italiaansemannenmode.nl en/of op de verpakking behandeld zijn;

De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

 

Identiteit Ondernemer

Italiaansemannenmode.nl
Hoornbladstraat 26
6841 KD ARNHEM
Tel:06-19618060

Emailadres: info@italiaansemannenmode.nl

KvK-nummer: 54705797

BTW-identificatienummer: NL 180324482B01


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10 % korting !
Aanmelden
© 2012 - 2022 italiaansemannenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel