Over het merk Wam Denim

Het merk Wam Denim kun je vluchtig in drie woorden omschrijven: zelfverzekerd, sterk en stijlvol. Wam Men is een merk voor elke soort man. Iemand uit het zakenleven, politiek of de gewone burgerman. Mannen dragen Wam Denim kleding om zich goed te voelen en om hun enthousiasme uit te beelden door de kleding die ze dragen. Wam Denim kleding is vooral befaamd om een uitstekend oog voor detail. Het is ook erg gedurfde en gekleurde kleding. Wam Denim is een modebepaler als het gaat om bijvoorbeeld Italiaanse overhemden. Uiteindelijk is Wam Denim een unieke en onderscheidende kleding stijl.

Het ontstaan van Wam Denim

Ahmad Khaled Wasim en Mirwais Amiri zijn de oprichters van de Wam Denim. Het begon allemaal als een klein bedrijf in Nederland en dat slechts 13 jaar geleden. Ze beschikten over een klein winkeltje op een weekendmarkt. Vrijwel al het geld dat werd verdient, werd direct weer gestoken in het kledingbedrijf. Toen de omzet van hun bedrijfje alsmaar begon te groeien zochten ze naar goede groothandels, maar al snel bleek dat geen één groothandel bij hun bedrijfje paste.

Daarom richten Ahmad en Mirwais hun eigen groothandel op en vonden al gauw genoeg leveranciers die uit alle hoeken van Europa kwamen. In 2006 richtte ze hun eigen merk op genaamd Wam Denim. Ze vonden dat de man zich gedurfd en goed moest kleden. En Ahmad en Mirwais hadden daar oog voor. In slechts vier jaar tijd werd Wam Denim zo bekend dat bijna de hele wereld ze kent.

Waarom een Wam denim Jeans

De WAM- denim man is een leider op elk gebied, zowel als politicus, sporter, zakenman of huisman. Mannen dragen WAM- denim om zich uiten hoe ze zich voelen en wie ze zijn.  WAM demin jeans is waar men trouw aan is, waar het oog op valt door de uitstraling van het merk, of het nou voorjaar, zomer, herfst of winter is. Welke collectie dan de man ook draagt, het geeft een sterk gevoel. Elk type man ziet er goed en verzorgd uit in een jeans. Het is betaalbaar voor iedere man en daarmee bereikt men de hele mannenwereld. Je ziet direct dat deze jeans goed zit, dat deze comfortabel zit, dat deze kwaliteit heeft. Eenmaal een WAM- denim jeans is altijd een WAM- denim jeans.

 • Wam Denim bloem white
  Wam Denim bloem white

  Een zeer trendy italiaans overhemd van het merk Wam Denim.

  De stof bestaat uit 100 % katoen. Dit draagt heerlijk luchtig, maar toch heeft het overhemd ook een mooie lichte glans.

  Dit witte overhemd heeft een hip bloem motief van…

  € 59,99

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10 % korting !
Aanmelden
© 2012 - 2022 italiaansemannenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel