Klantenservice

Je kunt kontakt opnemen met de klantenservice via het contactformulier, via de telefoon 06-19618060 of via info@italiaansemannenmode.nl wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt.

 

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan onsr geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u meegestuurde herroepingsformulier ingevuld retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten indien wij het product retour hebben ontvangen of het onomstotelijke bewijs van retour hebben ontvangen.

 

 

Kadoverpakkingen

Je kunt je overhemd of t-shirt ook leuk laten inpakken. Voor verdere informatie zie pagina kadoverpakkingen.

 

Postkaart

Je kunt ook een persoonlijke tekst laten schrijven op de postkaart die wij mee sturen bij de bestelling. Let op wel maximaal 25 woorden! Kijk voor info op pagina postkaart.

 

Maattabel

 

Je kunt je eigen maat vergelijken met het maatabel heren.

 

 

Met vriendelijke groet,

Italiaansemannenmode.nl

Klantenservice

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10 % korting !
Aanmelden
© 2012 - 2022 italiaansemannenmode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel